Havainnekuva Sipoon Nikkilän kartanon asuinalueesta

Boost mukana Sipoon Nikkilän kartanon kehittämishankkeessa

Kuva: Sipoon kunta

Nikkilän kartanon keskus on Sipoon keskeisimpiä lähivuosien kehittämishankkeita. Boost Brothers Oy toimii hankkeessa katu- ja rakennussuunnitteluhankintojen konsulttina.

Sipoon valtuusto on päätöksellään hyväksynyt kesäkuussa Nikkilän kartanon keskuksen asemakaavan ja asemakaavan muutoksen. Alueelle on suunnitteilla vahvasti Nikkilän tulevaan juna‐asemaan tukeutuva, monimuotoinen asumisen ja palveluiden alue n. 2600 uudelle asukkaalle. Boost Brothers on hankkeessa mukana Nikkilän katu- ja rakennussuunnitteluhankintojen konsulttina.

Nikkilän kartanon keskuksen asemakaavan kunnallistekniikan suunnittelu etenee hyväksytyn talousarvion mukaisesti katu- ja rakennussuunnitteluvaiheeseen. Uuden kokoojakatuyhteyden, radan alituksen ja alueen muun infran suunnittelun yhteensovittaminen on katu- ja rakennussuunnitteluvaiheessa tärkeää.

Boost on aiemmin konsultoinut ja läpivienyt Sipoon kunnalle katu- ja rakennussuunnittelun kilpailutuksia Puu-Talman asemakaavan ja Metsärinteen asemakaavojen osalta.