Boost Brothers kutsuttiin Saksaan Düsseldorfiin

Saksalaiset rakennusalan päättäjät kokoontuivat viime viikolla Düsseldorfissa järjestettyyn kiinteistö- ja rakennusalan messuille Polis Conventioniin, jonka tarkoituksena on tuoda yhteen rakennus- ja kiinteistöalan eri toimijoita. Boost Brothers oli myös kutsuttuna tapahtumaan ja piti näyttelytilaa yritysosastolla, jossa oli heidän lisäksi rakennusalan johtavia yrityksiä kuten Unibail-Rodamco ja Bilfinger. Tapahtumassa lanseerattiin Boostin skannaus- ja rakennuttamispalvelut Saksan markkinoille.

Lanseerauksen myötä tapahtuma oli Boost Brothersille tärkeä ja hyvä verkostoitumismahdollisuus Saksan markkinoille. ”Tapahtuma antoi erinomaiset lähtökohdat Boostin toiminnan laajentamiselle Saksassa. Tapasimme merkittäviä kiinteistöomistajia ja rakennusyhtiöitä, joilta saimme erittäin hyvää palautetta ja ensimmäiset yhteistyöprojektit toteutetaan jo toukokuun aikana” kommentoi Boost Brothersin toimitusjohtaja Juho-Kusti Kajander. Yrityksen ensimmäiset yhteistyöprojektit sijoittuvat Nordrhein-Westfalenin osavaltion alueelle, jonka pääkaupungissa Düsseldorfissa Polis Convention juuri pidettiin.

Boostin työkalut ja palvelut herättivät mielenkiintoa myös paikallisessa mediassa, jossa esiteltiin yrityksen osaamista yhdessä rakennusalan johtavien yritysten kanssa.