Boost Brothersille uusi osakas

Boost Brothers Oy:n omistuspohja laajenee, kun yhtiön pitkäaikainen työntekijä Petro Pöyhönen on kutsuttu yhtiön osakkaaksi. Petro on työskennellyt Boostissa vuodesta 2013 lähtien ja ollut tärkeässä roolissa projektimestarina ja analyytikkona sekä yrityksen toimintamallin kehittäjänä. Petro Pöyhönen (DI) on työkokemuksensa ja koulutuksensa kautta erikoistunut hankevalmisteluun, julkisiin hankintoihin, kustannuslaskentaan sekä projektijohtamiseen.

“Petro on vuosien varrella osoittanut sitoutuneisuutensa Boostiin ja ansainnut osakkuutensa kovalla työllä – kehittymällä palveluverkkosuunnittelun, kustannuslaskennan ja projektijohtamisen kärkiosaajaksi. Hänen panoksensa Boostin tulevaisuuden menestyksessä tulee olemaan merkittävä“, kertoo Boostin toimitusjohtaja Juho-Kusti Kajander.

Omistuspohjan laajentaminen vauhdittaa Boost Brothersin tavoitteiden saavuttamista. Visiomme on olla Pohjoismaiden paras rakentamisen kehittäjä ja työpaikka. Boost Brothers tarjoaa korkean lisäarvon palveluita tilaajille palveluverkkosuunnitteluun ja rakennushankkeiden valmisteluun ja toteutukseen. Haluamme luoda tilaajille erinomaisen asiakaskokemuksen ja toimialan huipputyypeille parhaan mahdollisen työympäristön.

Lisätietoja Boost Brothers Oy:n perustajaosakkaat Matti Sivunen ja Juho-Kusti Kajander