Boost Brothersille uusi osakas – Kennet Lundström

Boost Brothers Oy:n omistuspohja laajenee, kun yhtiön työntekijä Kennet Lundström on kutsuttu yhtiön osakkaaksi. Kennet on työskennellyt Boostissa vuodesta 2015 lähtien ja ollut tärkeässä roolissa rakennuttamisen asiantuntijana ja analyytikkona sekä yrityksen toimintamallien kehittäjänä. Kennet Lundström (KTM) on työkokemuksensa kautta erikoistunut investointi- ja hankevalmisteluun, projektijohtamiseen ja julkisiin hankintoihin.

“Kennet on tehnyt pitkäjänteistä ja erinomaista työtä hyvin monipuolisissa tehtävissä. Hän on määrätietoisesti ja vauhdikkaasti kehittänyt hänen ja tiimimme osaamista rakentamisen tuottavimman tiedon etsimisessä ja viemisessä käytäntöön. Hänen panoksensa Boostin tulevaisuuden menestyksessä tulee olemaan merkittävä”, kertoo Boostin toimitusjohtaja Juho-Kusti Kajander.

Omistuspohjan laajentaminen vauhdittaa Boost Brothersin tavoitteiden saavuttamista. Visiomme on olla Pohjoismaiden paras rakentamisen kehittäjä ja työpaikka. Tarjoamme tilaajille korkean lisäarvon palvelut rakennushankkeiden valmisteluun ja toteutukseen. Haluamme luoda erinomaisen asiakaskokemuksen ja parhaan mahdollisen työympäristön huipputyypeille.

Lisätietoja antavat Boost Brothers Oy:n perustajaosakkaat Matti Sivunen ja Juho-Kusti Kajander.