Boost Brothers rakennuttamisen asiantuntijana asuntohankkeessa Tikkurilan sydämessä

Vantaan Seurakuntayhtymä on päättänyt rakennuttaa asuntoja Bethania -kortteliin Tikkurilaan. Boost Brothers toimii hankkeessa tilaajan rakennuttamisen asiantuntijana. Hankkeen kehitysvaihe on käynnistynyt kesäkuussa.

Hankkeen kehitysvaiheessa hyödynnetään monipuolisia yhteistyömenetelmiä esimerkiksi big room -työskentelyä, last planner -menetelmää, milestone -arviointeja sekä käyttö- ja muuntojoustavuussuunnitelmia. Kehitysvaiheessa erityistä huomiota kiinnitetään myös synergiaetujen etsimiseen ja varmistamiseen muiden alueella käynnissä olevien hankkeiden kanssa.

”On mahtavaa päästä aloittamaan hankkeen kehitysvaihe. On ilo olla osana tätä merkittävää hanketta, jossa valmistuu asuntoja Tikkurilan ykköspaikalle,” iloitsee Boost Brothers Oy:n rakennuttamisen asiantuntija Tommi Heikkilä

Bethania -kortteliin rakennutettavat asunnot ovat osa isompaa Tikkurilan kirkko -hankekokonaisuutta, jossa Tikkurilan vanha kirkko puretaan ja tilalle rakennetaan uusi kirkko ja kirkkokortteli, johon tulee liike- ja toimistotilojen lisäksi asuntoja noin 600 hengelle.

Kuva: OOPEAA, Office for Peripheral Architecture