Boost Brothers laajentaa Tampereelle — Infrarakennuttamiseen vahvistusta

Rakennuttamisen ratkaisutoimisto Boost Brothers Oy levittäytyy Pirkanmaan kiivaasti kehittyvälle kasvualueelle. Samalla yhtiö vahvistaa jalansijaansa infrarakentamisessa.

– Tavoitteenamme on uudistaa infrarakentamisen toimintatapoja paremmiksi viemällä tutkimaamme tietoa käytäntöön, kertoo Boost Brothersin Infrarakennuttamisen johtaja Tuomo Takkinen.

Tutkittu tieto on yhtiön toiminnan tärkein kulmakivi. Tutkimukseen ja innovaatioihin perustuvat rakennuttamisen ratkaisut kasvattavat tilaajien hankkeiden tuottavuutta.

— Kehitämme jatkuvasti uusia toimintamalleja. Esimerkiksi hankeriskienhallintaan luodusta mallista on saatu erinomaisia tuloksia Koskelan varikon uudistamishankkeessa. Tehokas hankevalmistelu on toteutunut onnistuneesti.

Boost Brothersin kehittämillä, erityisesti kaupunkien tarpeisiin soveltuvilla, malleilla voidaan tehostaa hankkeiden päätöksenteko- ja investointisuunnittelua. Hankkeiden seurantaan puolestaan on lanseerattu tuloksekas Milestone-ratkaisu.

— Haluamme olla mukana kehittämässä Tampereen seutua, ja pystymme tarjoamaan kaupungeille kaikkea rakentamista: taloista katuihin, siltoihin ja ratoihin sekä hankevalvontaa, Takkinen toteaa.

Askel kohti suurempaa kasvua 

Boost Brothersin uusi toimipiste avataan toukokuun puolessa välissä Tampereen rautatieaseman kupeeseen Tullin alueelle. Laajentuminen merkitsee mahdollisuutta palvella laajempaa aluetta aina pääkaupunkiseudulta Oulun korkeudelle asti.

— Uusi toimipiste on yhtiön maantieteellisen kasvun isompi avaus ja samalla suurin kasvuinvestointi tälle vuodelle, sanoo toimitusjohtaja Juho-Kusti Kajander.

Fyysinen läsnäolo mahdollistaa palveluiden ja osaamisen tuomisen lähelle asiakasta. Avainasemassa ovat myös asiantuntijoiden paikallistuntemus sekä mahdollisuus nopeaan reagointiin.

— Kun voimme keskustella naamatusten ja hengittää asiakkaan kanssa samaa ilmaa, niin voimme tehdä toimivia ratkaisuehdotuksia asiakasta aidosti kuunnellen.

Boost Brothers työllistää tällä hetkellä noin kolmekymmentä henkilöä, joista kolmannes työskentelee jatkossa Tampereen toimipisteellä. Yhtiön tavoitteena on jatkaa liiketoimintansa kasvattamista rekrytoimalla lisää rakennuttamisen ammattilaisia.

— Kasvua tavoitellaan sekä Suomen rajojen sisällä että ulkopuolellakin. Tavoitteenamme on olla Pohjoismaiden paras rakentamisen kehittämisen työpaikka, Kajander summaa.

 

Boost Brothers Oy on vuonna 2010 perustettu suomalainen rakennuttamisen ratkaisutoimisto. Yhtiö palveluihin kuuluvat rakennuttaminen, valmentaminen, infrarakennuttaminen, teollinen rakennuttaminen, tutkimus ja kehittäminen, palveluverkkosuunnittelu ja pitkän tähtäimen suunnittelu (PTS). Yhtiön toimipisteet sijaitsevat Helsingin Pasilassa ja toukokuusta alkaen myös Tampereella.

 

Lisätietoja:

Juho-Kusti Kajander, toimitusjohtaja, puh. 040 750 2775, juho-kusti.kajander@boostbrothers.fi

Tuomo Takkinen, johtaja, Infrarakennuttaminen, puh. 040 630 8435, tuomo.takkinen@boosbrothers.fi