Boostin rekry on käynnissä!

Oletko Sinä seuraava Boostin tulevaisuuden rakentamisen edelläkävijä?

Olemme toteuttaneet 400 projektia yli sadalle asiakkaalle. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää kansainvälistä rakennuttamisen kärkiosaamista ja auttaa asiakkaitamme konkreettisilla tuloksilla. Etsimme jatkuvasti henkilöitä, joilla on intohimoa ja tahtoa tehdä rakennetusta ympäristöstä niin ihmisille kuin yrityksille parempi.

Kiinnostaako jokin seuraavista Sinua:

Rakennuttamisen projektijohtaminen

Osallistut keskeisessä roolissa rakennuttamisen projektiemme valmisteluun, kustannuslaskentaan, suunnittelijoiden ja urakoitsijoiden hankintaan sekä rakennuttamisen uusien toimintatapojen kehittämiseen. Sinulla on kahden vuoden työkokemus rakennuttamistehtävistä ja rakennusinsinöörin ja/tai diplomi-insinöörin tutkinto.

Kustannus- ja kannattavuuslaskenta

Osallistut kustannus- ja kannattavuuslaskennan toteutukseen ja kehittämiseen rakennuttamisen projekteissamme sekä hankintoihin. Vastaat laskentaosaamisen kehittämisestä yrityksessämme.

Rakennuttamisen asiantuntijan tehtävät

Asiantuntijana osallistut keskeisessä roolissa rakennuttamisen projektiemme valmisteluun, kustannuslaskentaan, suunnittelijoiden ja urakoitsijoiden hankintaan sekä rakennuttamisen uusien toimintatapojen kehittämiseen. Sinulla on vähintään kahden vuoden työkokemus rakennuttamistehtävistä, sekä rakennusinsinöörin ja/tai diplomi-insinöörin tutkinto.

Liikkeenjohdon asiantuntijan tehtävät

Liikkeenjohdon asiantuntijana osallistut keskeisessä roolissa liikkeenjohdon palveluprojektiemme myyntiin, valmisteluun, toteuttamiseen rakennusalalla. Sinulla on vähintään kahden vuoden työkokemus tulosalueen johtamisesta, ja paloa uuden liiketoiminnan kehittämiseksi rakennetussa ympäristössä.

Analyytikon tehtävät

Analyytikkona osallistut liikkeenjohdon ja rakennuttamisen projektiemme toteutukseen etsimällä, hakemalla ja analysoimalla rakennusalan tuottavimman tiedon Suomessa ja kansainvälisesti. Sinulla on työkokemusta markkina- ja teknologia-analyysien toteuttamisesta sekä rakennusalan toimialaosaamista.

Kiinnostaako ura rakentamisen kärjessä?
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 24.9.2017 mennessä osoitteeseen rekry@boostbrothers.fi
Lisätietoja: Elina Rosengren, +358 (0)40 172 6707, elina.rosengren@boostbrothers.fi