Nuorempi rakennuttamisen asiantuntija

Työpaikkojen määrä
2
Hae viimeistään
28.7.2024

Nuorempia rakennuttamisen asiantuntijoita

Haluatko kehittyä rakennuttamisen ammattilaiseksi?

Boostilla pääset osaksi monipuolisia ja merkityksellisiä projekteja aina julkisista palvelurakennuksista kansainvälisesti kiinnostaviin megahankkeisiin.

Nuorempana rakennuttamisen asiantuntijana työskentelet rakennushankkeiden asiantuntijatehtävissä kokeneemman asiantuntijan ohjauksessa esimerkiksi hankevalmistelussa, kustannuslaskennassa, hankinnoissa ja projektinjohdossa.

Työtehtävissäsi laadit yhdessä Boostin tiimisi kanssa rakennushankkeen onnistumisen kannalta keskeisiä aineistoja ja laskelmia. Lisäksi osallistut luovaan ongelmien ratkaisuun ja viet aktiivisen vuorovaikutuksen avulla asioita eteenpäin aikataulun mukaisesti.

Toimit työssäsi tiiviissä yhteistyössä Boostin tiimin, tilaajan, käyttäjien ja muiden hankeosapuolten ja eri sidosryhmien kanssa. Lisäksi pääset osallistumaan rakennuttamisen uusien toimintatapojen kehittämiseen ja käytäntöön viemiseen.

Saatat olla etsimämme nuorempi rakennuttamisen asiantuntija, mikäli olet työskennellyt rakennuttamisen työtehtävissä vähintään 1–2 vuoden ajan tutkinnon suorittamisen jälkeen, ja haluat syventää osaamistasi rakennuttamisen ammattilaisen tehtävissä.

Nuoremman rakennuttamisen asiantuntijan työssä on tärkeää, että sinulla on ratkaisukeskeinen työskentelyote, olet oma-aloitteinen ja osaat luontevasti työskennellä erilaisten ihmisten kanssa. Tarvitset työssäsi myös vahvaa kirjallista ulosantia, sillä tulet tekemään tarkkuutta vaativia aineistoja ja esityksiä, mikä edellyttää vahvoja suomen kielen suullisia ja kirjallisia taitoja.

Nuoremman asiantuntijan työtehtävät Boostilla edellyttävät hakijalta:

 • Korkeakoulututkintoa rakennusalalta (esim. rakentamistalouden, kiinteistötalouden tai tuotantotalouden DI, tai rakennus- tai LVI-insinööri, KTM tai muu tehtävään soveltuva tutkinto).
 • Vähintään 1–2 vuoden relevanttia työkokemusta haettavan tehtävän kannalta olennaisista työtehtävistä esimerkiksi hankevalmistelu, kustannuslaskenta, hankinnat, projektinjohtaminen.
 • Ratkaisukeskeistä työskentelyotetta.
 • Hyviä suullisia ja kirjallisia kommunikointitaitoja.
 • Vahvaa suomen kielen taitoa.

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Erilaisten hankemallien tuntemus
 • Rakennuttamisen ympäristöosaaminen

Tarjoamme sinulle osana Boostin tiimiä:

 • Työpaikan, jossa pääset kehittymään nopeasti ammatillisesti sinua kiinnostavaan suuntaan sparraus- ja mentorointiohjelman avulla.
 • Rennon yrityskulttuurin ja mukavat ja avuliaat kollegat, joilta saat tukea myötä- ja vastamäessä.
 • Laajan työterveyshuollon sekä pääsyn toimiston kuntosalille.
 • Liikunta- ja kulttuuriedun sekä tiimin yhteistä virkistystoimintaa.

Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, viimeistään elo-syyskuussa 2024.

Työtä tehdään monipaikkaisesti asiakkaidemme ja hankkeiden tiloissa, Boostin toimistoilla sekä etätyössä. Toimistomme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingissä ja Tampereella. Tehtävässä edellytetään matkustusvalmiutta.

Liiketoiminnassamme on hyvä boogie. Kuluvalla tilikaudella liikevaihtomme on yli 40 % kasvussa, asiakkaiden tyytyväisyys on korkealla (NPS 100) ja tilauskantamme on historiamme korkeimmalla tasolla.

Olisitko sinä seuraava uusi boostilainen?

Hae nuoremman rakennuttamisen asiantuntijan tehtävään alla olevalla hakemuslomakkeella tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si meille rekry@boostbrothers.fi. Hakuaikaa on 28.7.2024 saakka. Haastattelemme tehtäviin sopivia hakijoita jo hakuajan aikana (8.–28.7. ei haastatteluja).

Lisätietoja tehtävästä antaa Rakennuttamisen ratkaisuista vastaava johtaja Petro Pöyhönen, puh. 040 660 4175. Tavoitettavissa tiedusteluja varten 5.7.2024 saakka. Ajalla 8.-18.7. lisätietoihin vastaa Mika Stenman puh. 040 590 6578.

Hae Työpaikkaa

Tule kehittymään rakennuttamisen huippuosaajaksi Boostille! Hae avoimeen työtehtävään oheisella lomakkeella.

Voit liittää hakemukseesi ansioluettelon ja/tai LinkedIn -profiililinkin.

Meihin voit olla yhteydessä myös sähköpostitse: rekry@boostbrothers.fi